Feelgood wedstrijd Luitingh-Sijthoff

Heb jij nou altijd al feelgood willen schrijven? Of ben je een heuse feelgoodveteraan en schrijf je al jaren heerlijke verhalen? Dan is dit ZEKER iets voor jou. Luitingh-Sijthoff is op zoek naar een nieuwe feelgoodauteur die samen met de uitgever aan een verhaal wil sleutelen, een omslag wil maken en een heerlijk e-book de feelgoodwereld in wil slingeren. De auteur met het beste en het leukste verhaal wint, natuurlijk!

De volgende drie elementen moeten in het verhaal zitten:

Je mag zelf bepalen hoe belangrijk deze elementen zijn. Het plot mag je natuurlijk helemaal zelf bedenken.

Het Luitingh-Sijthoff feelgood-team leest alle inzendingen en stelt de longlist en de shortlist samen. Een speciale (gast)jury kiest vanuit de shortlist de winnaar. De (gast)jury bestaat uit: uitgever Hedda Sanders en redacteur Rianne Koene van uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Helma Koot van Hebban Fabulous Feelgood, Karin van der Lee van Feelgood Books, Hilde Veeren van de Elegance en auteur Anna Thomas (pseudoniem Marja West).

Wat kun je winnen?

De voorwaarden in het kort:

EnthousiastLees dan hier alle voorwaarden voor deelname en inzending.

Voor meer info, zie lsamsterdam.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics