Schrijfwedstrijd uitgeverij IJmond

Uitgeverij IJmond organiseert haar eerste schrijfwedstrijd. Doel van de wedstrijd is om Beverwijk, de IJmond en groot Kennemerland (van Egmond tot Haarlem) literair op de kaart te zetten. Niet alleen het talent dat zich daar beweegt mag een podium krijgen, maar ook de streek als geheel mag wel vaker in schrijfsels terugkomen. Onder de inzendingen zal een selectie worden gemaakt voor publicatie in boekvorm. De jury zal bestaan uit Maria Genova, Jeroen Besseling en Jeroen Bakker. De verdeling is als volgt.

Categorieën:

  1. Bison’dre momentjes (ter nagedachtenis aan Meta Bison) Maximaal 2 inzendingen per deelnemer, maximaal 20 stuks komen in aanmerking voor publicatie. Ter inspiratie: https://www.muziekweb.nl/Link/HAX3187/BISONdere-minuutjes-met-Meta
  2. Poezie Maximaal 2 inzendingen per deelnemer, maximaal 10 stuks komen in aanmerking voor publicatie.
  3. Journalistiek Maximaal 1 inzending per deelnemer, maximaal 5 stuks komen in aanmerking voor publicatie.
  4. Korte verhalen fictie/non-fictie (max. 10 duizend woorden). Maximaal 1 inzending per deelnemer, maximaal 5 stuks komen in aanmerking voor publicatie.

Voorwaarden:

  1. Alles mag ingediend worden, van streekroman tot sciencefiction, van horror tot waargebeurd-verhaal, zolang Beverwijk of de IJmond er maar nadrukkelijk een rol in speelt.
  2. U mag meedoen in meerdere categorieën, u mag echter niet met meer dan 4 inzendingen meedoen.
  3. Uw ingezonden werk moet ongepubliceerd zijn maar u heeft geen bezwaar tegen de publicatie van uw werk nadien in het boekje dat gemaakt gaat worden bij deze wedstrijd.
  4. Iedereen mag meedoen. Jonger dan 18 jaar? Vraag dan wel even toestemming aan je ouders.
  5. Deadline 31 december 2020. U kunt uw inzending sturen aan: schrijfwedstrijd@ahvobraiths.nl

Voor meer info, zie ahvobraiths.nl.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics