120Wedstrijd "Depressie"

120w organiseert voor de elfde keer een wedstrijd voor het beste, mooiste, grappigste, origineelste stukje tekst van exact 120 woorden binnen het thema "Depressie". Stuur jouw 120 woorden in via het formulier op 20w en vergeet je emailadres niet te vermelden!

De 120wedstrijd loopt van 9 september tot 30 september 2019. Alle ingezonden stukjes binnen het thema doen automatisch mee. Elke schrijver mag zo vaak meedoen als hij/zij wil. De winnaar krijgt een gesigneerd exemplaar van het boek "Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie" van Marijke Groot, bekend van Twitter en tv, die een depressie kreeg en (vooralsnog) géén coach werd.
De jury bestaat uit Frank Gerritse, oprichter van 120w en Marijke Groot (website).

Spelregels
Je inzending moet voldoen aan de volgende verplichte spelregels, lees deze dus goed door:
1) de wedstrijd loopt van 9 september 2019 tot 30 september 2019, inzenden kan deze hele periode;
2) de lengte van je inzending is exact 120 woorden;
3) je inzending voldoet aan het thema Depressie;
4) er is geen maximaal aantal inzendingen per schrijver.

Voor meer info, zie 120w.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics