Even stilstaan (Het Belang van Limburg)

De werkgroep ‘Even stilstaan’ (Het Belang van Limburg) organiseert een schrijfwedstrijd (proza en poëzie) in het kader van haar 10-jarig bestaan met als thema  ‘Vreugde’.

De wedstrijd bestaat uit 2 categorieën:

In elke categorie wordt een juryprijs en een publieksprijs uitgereikt. Voor de volwassenen bestaat deze prijs telkens uit een kunstwerk en voor de jongeren uit een boekenbon en een bloemlezing van de winnende teksten/gedichten.

Elk Nederlandstalig gedicht / elke Nederlandstalige prozatekst (max. 1000 tekens, spaties inbegrepen en/of 16 versregels) komt in aanmerking. Het gedicht / de tekst moet voorzien zijn van een titel (max. 22 tekens, spaties inbegrepen) en een schuilnaam.

Elke deelnemer mag max. 2 gedichten/teksten insturen. De leden van de jury zijn uitgesloten van deelname. De gedichten worden per post of via e-mail bezorgd aan het secretariaat van de organisatie. Meer details vind je op 10jaarevenstilstaan.wordpress.com.

 

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze informatie wordt voorzien in de hoop dat ze nuttig is. Wil-low is niet verantwoordelijk voor de organisatie, uitslag,... van de schrijfwedstrijden.

Er worden inspanningen gedaan om de informatie accuraat weer te geven en up-to-date te houden, maar er kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie 100% correct is. Raadpleeg altijd de officiële wedstrijdpagina van de organisator van de wedstrijd.

Entreprenerd


Buy Bruno's book

Topics